Publicitat

Butlletí

El seu e-mail

Aceite de Rosa Mosqueta

Ivan Mañero COSMETICS presenta l’oli de Rosa Mosqueta, L’huile. Un oli pur procedent de rosa mosqueta salvatge nativa dels Andes Xilens, sense additius, ni conservants, ni processos de refinat; per que arribi a tots els seus beneficis a la teva pell. L’Huile presenta per el seu origen el màxim grau de puresa i concentració de principis actius, com un lleuger aroma a rosa.


40,00 € amb IVA

INDICACIONS:

L’oli de rosa mosqueta L’huile per la seva gran capacitat de regeneració de la pell està indicat per el tractament de pells molt seques i/o deshidratades, i la prevenció d’arrugues i línies d’expresió associades a l’envelliment prematur.

També està indicat en la regeneració de teixits malmesos, així com en el tractament de cremades, pells exposades a radioteràpia o a tractaments làser de qualsevol tipus (depilació, rejoveniment, eliminació de taques, etc.), com coadjuvant en el tractament de les escares produïdes per la psoriasis.

INGREDIENTS:

Oli pur de rosa mosqueta salvatge nativa dels Andes Xilens, obtingut per pressió en fred de llavors assecades al sol de forma natural.

Aroma de rosa.

Sense colorants ni conservants.

PROPIETATS:

L’oli de rosa mosqueta L’’Huile contribueix a la regeneració dels teixits i a un augment de la síntesis de col·lagen i elastina pròpies de l’organisme. A més, el seu efecte despigmentant ajuda en el tractament de les taques per fotoenvelliment.

Entre les propietats més rellevants de l’oli de rosa mosqueta pur L’huile destaca la seva potent capacitat d’hidratació, la seva acció anitoxidant i antirradicals lliures, i la seva eficàcia a l’hora d’emmagatzemar àcids grassos a la membrana cel·lular per reparar i regenerar la pell. Destaca així mateix la seva capacitat per accelerar el ritme de microvasculació, millorant l’eliminació de toxines i impureses, i proporcionant més lluminositat a la pell. A la vegada, te propietats antiinflamatòries.

FORMA D’ÚS:

Aplicar sobre la zona a tractar neta dues vegades al dia, amb un petit massatge circular fins la absorció de l’oli pur.

En els tractaments de cutis per pells molt seques i/o deshidratades pot fer-se servir directament o ben barrejades unes gotes amb la crema Facial Antiaging AEC. D’aquesta manera, i gràcies a la capacitat vehiculizadora de l’oli, aquesta barreja facilita el pas dels principis actius dels dos productes a nivells més profunds de la pell.

ADVERTENCIES:

Consulti al seu metge o terapeuta en cas de sensibilitat a algun dels seus components.

Us extern exclusivament.

No aplicar sobre la pell humida, no sobre ferides ni mucoses.

Mantingui fora l’abast dels nens.

PRESENTACIÓ:

33 ml
1,115 Fl. oz.

No testat en animals.