Publicitat

Butlletí

El seu e-mail

Los crímenes de la belleza

“Los Crímenes de la Belleza” és un recopilatori d’articles i conferencies del Dr. Ivan Mañero que intenta trobar als culpables de l’obsessió que te la nostra societat per ser bell o bella.


15,00 € amb IVA

“Los Crímenes de la Belleza” és un recopilatori d’articles i conferencies del Dr. Ivan Mañero que intenta trobar als culpables de l’obsessió que te la nostra societat per ser bell o bella. En aquest llibre, ens endinsem en termes com la genètica i l’estètica de la bellesa, i coneixem la resposta a si el concepte de bellesa és quelcom innat o cultural. Aquest nou projecte del Dr. Mañero ve avalat per els pròlegs de personatges com Lorena Gómez (cantant i madrina del llibre), Pedro Garcia Aguado, Elsa Anka, Carme Ruscalleda, Carme Barceló, Melani Costa, Javi López (capità de RCD Espanyol), María Pardo (directora de Marie Claire), Amalia Enríquez (periodista cinematogràfica), Vittoria Schisano (actriu i presentadora de TV italiana) o Mar Flores.

 

Tots els beneficis seran destinats als projectes de cooperació al desenvolupament que la Fundació Dr. Ivan Mañero porta a terme a Guinea Bissau.

Preu: 15€ (IVA inclòs).